ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΦΟΝΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΦΟΝΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
BACKGROUND
Για να βάλουμε διαφορετικό φόντο ή εικόνα φόντου σε κάθε ανάρτηση θα χρειαστεί να προσθέσουμε 3-4 γραμμές κώδικα στο τέλος της ανάρτησης αυτής που θέλουμε να εμφανίζεται με διαφορετικό χρώμα φόντου αλλά ακόμα και με διαφορετική εικόνα φόντου. Αν βάλουμε τον κώδικα αυτόν στην αρχή της ανάρτησης τότε όσες αναρτήσεις εμφανίζονται στην αρχική σελίδα είτε έχουν είτε δεν έχουν read more θα έχουν το χρώμα ή την εικόνα φόντου που επιλέξαμε για αυτήν την ανάρτηση που ήταν μέσα στις 2-15 ή και περισσότερες αναρτήσεις της αρχικής μας σελίδας. 

Αυτό ισχύει όμως μέχρι το read more γιατί όταν πατήσουμε διαβάστε περισσότερα και ανοίξουν ολόκληρες θα έχουν το αρχικό χρώμα που έχουμε επιλέξει από τον blogger. Δηλαδή δεν γίνεται να έχουν διαφορετικό χρώμα όταν βρίσκονται στην αρχική σελίδα του blog μας αλλά μόνο αν τις ανοίξουμε ανοίξουμε μετά το read more το οποίο καλό είναι να υπάρχει σε όλα τα blogs.
1ος κώδικας για αλλαγή χρώματος φόντου και χρώματος κειμένου ανάρτησης.
<style>
.date-outer {background-color: #55440D; color:#FFFFFF;}
</style>
2ος κώδικας για αλλαγή εικόνας φόντου ανάρτησης.
<style>
.date-outer {background-image: url(https://lh4.googleusercontent.com/-N3r-RPOV1ko/VNSUezh1eUI/AAAAAAAAO0k/cCU-fmG05Ds/w960-h30-no/wood.png); background-position:center; background-repeat:repeat;}
</style>

Αν δεν σας αρέσει η εικόνα φόντου την αλλάξετε με μία της αρεσκείας σας την οποία καλό είναι να έχετε αναβάσει σε ένα λεύκωμα του google+ και από εκεί να πάρετε το link της και να αντικαταστήσετε το δικό μου link με τα μώβ γράμματα.

1 σχόλιο:

  1. Με 2-3 γραμμές κώδικα μεταμορφώνεται η ανάρτηση πολύ σημαντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή