ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟ BACKGROUND ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ GADGETS

ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟ BACKGROUND ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ GADGETS
BACKGROUND GADGETS
Μπορούμε με μία σύντομη γραμμή κώδικα να αλλάξουμε το backgound, συγκεκριμένων gadgets του blogger. Την γραμμή αυτή θα πρέπει να την αντιγράψετε και να την επικολλήσετε πάνω ακριβώς από την γνωστή γραμμή κώδικα ]]></b:skin> την οποία θα την αναζητήσετε μέσα από το πλαίσιο αναζήτησης που εμφανίζεται πατώντας τα πλήκτρα Ctrl + F στο πάνω δεξιό μέρος και εντός του πλαισίου του προτύπου σας. Για να αλλάξουμε π.χ. το background του gadget των αναγνωστών πληκρολογούμε εντός του πλαισίου αναζήτησης τον τίτλο του gadget που έχουμε δώσει π.χ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ και αμέσως η αναζήτηση μας οδηγεί στο συγκεκριμένο gadget όπου θα δούμε τι id του δίνει ο blogger.

Αυτό το id που όπως βλέπετε και στην παρακάτω εικόνα για το συγκεκριμένο gadget είναι idFollowers1 το βάζουμε αμέσως μετά από το σύμβολο # στην παρακάτω γραμμή κώδικα και την επικολλούμε ακριβώς από πάνω από την γραμμή κώδικα ]]></b:skin> Τα χρώματα ρυθμίζονται αλλάζοντας τους κωδικούς των χρωμάτων που ακολουθούν το σύμβολο #.

#Followers1{background: #740777;}

BACKGROUND GADGETS
Υπάρχουν gadget που δεν έχουν ετικέτα και γράφουν HTML1, HTML2, HTML3, κ.ο.κ. αυτό το HTML1 ή HTML2, ήHTML3, θα βάλουμε αμέσως μετά το σύμβολο της δίεσης # στην γραμμή του κώδικα που θα επικολλήσουμε ακριβώς από πάνω από την γραμμή ]]></b:skin>.   


#HTML25{background: #740777;}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.