ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΕΙΚΟΝΑ BACKGROUND ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300KB

ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΕΙΚΟΝΑ BACKGROUND ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300KB
BACKGROUND
Για να βάλουμε μία εικόνα για background στο blog μας η οποία να είναι πάνω από το όριο των 300KB που βάζει ο blogger πρέπει να πάμε στην επεξεργασία του προτύπου μας και αναζητούμε με την βοήθεια των πλήκτρων Ctrl+F το body.background το οποίο βρίσκεται στην ενότητα /* Variable definitions και μεταξύ των γραμμών 140-160. Ο κώδικας σε εκείνο το σημείο θα εμφανίζεται κάπως έτσι.


<Variable name="body.background" description="Body Background" type="background"
       color="$(body.background.color)"
       default="$(color) none repeat scroll top left" value="$(color) url(https://lh5.googleusercontent.com/-9XI-dj4-L_k/VUIq9XHNBSI/AAAAAAAAREY/u9_yazUzzpY/w1600-h1000-no/LEYKADA-42.jpg) no-repeat fixed top center"/>


Εσείς απλά αλλάξτε το μώβ link της εικόνας με την δικιά σας εικόνα την οποία έχετε ανεβάσει σε ένα λεύκωμα του google+. To no-repeat fixed top center είναι το κεντράρισμα της εικόνας background και καλό θα ήταν να το αφήσετε έτσι ή αν δεν το έχει έτσι το πρότυπό σας αντιγράψτε το παραπάνω. Εφόσον ανεβάσετε την εικόνα σας στο google+ το link που θα σας δώσει κάνοντας δεξί  κλίκ πάνω της έχει μέσα του και τις 2 διαστάσεις της εικόνας πλάτος και ύψος τις οποίες έχω επισημάνει με γαλάζιο χρώμα. Αυτές τις διαστάσεις τις αλλάζετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μία μέση διάσταση είναι 1600Χ900ή οποία δείχνει καλύτερα στις περισσότερες οθόνες. Σώστε το πρότυπό σας και τελιώσατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.